RekisteriselosteKatso hakukonemarkkinoinnin kurssit

1. Rekisterinpitäjä

– Beyond Mind Consulting, Y-tunnus: 2655443-1, Vehkatie 55, 04400 Järvenpää, GSM: 050 329 2220, Email: tommi@hakukonemarkkinointi.org

2. Rekisteriasiat

– Asiakaspalvelumme vastaa viimeistään kahden arkipäivän kuluessa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin.

3. Rekisterin nimi

– Beyond Mind Consultingin asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeemme tilanneiden rekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

– Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

–Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:
–Nimi
–Sähköpostiosoite
–Matka- ja/tai muu puhelinnumero
–Organisaatio ja asema
–Organisaation osoitetiedot
–Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

– Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääasiallisena lähteenä on käytetty Intellia Oy:n väliaikaista markkinointirekisteriä (Työpajankatu 10 A, 00580 Helsinki). Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

– Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

– Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

– Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.